Schoonheidssalon Capelle aan den IJssel

Bezoekers die op zoek zijn naar lekkere ontspanning, zijn hier aan het juiste adres. Wij bij Make Beauty zijn namelijk een professionele schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel. Een goede verzorging en ontspanning staan bij ons dan ook centraal als het gaat om een schoonheidsbehandeling. Zodra u plaatst neemt bij ons op de stoel zult u hier snel genoeg achter komen. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf bij ons niets te wensen overlaat.

Elke type huid

Bij Make Beauty zetten we onze deskundige kennis in om een professionele behandeling te geven, ongeacht welk type huid u heeft. Wat wij u te bieden hebben is onder meer een professionele huidanalyse. Hiermee zijn wij in staat de behandeling beter op uw huid af te stemmen en u persoonlijk te kunnen adviseren. Wij zullen een selectie maken van de producten die geschikt zijn voor uw huid. Vervolgens kunnen wij diverse gezichtsbehandelingen aanbieden. Indien u een afspraak maakt bij onze schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel bent u verzekerd van een perfecte behandeling.

Naast diverse gezichtsbehandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Haar behandelingen
  • Manicure
  • Make-up advies

Bruidskapsels

Zoals gezegd blijven wij kapper Make Beauty in Krimpen aan den IJssel continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van mode en haartrends. Hetzelfde geldt ook voor bruidskapsels. Hier kunnen wij u ook een uitstekend advies in geven en u een ruime keuze aanbieden. Wij hebben verschillende foto’s voor de beeldvorming, dus informeer hier dan ook naar. Wij adviseren overigens wel om van te voren een afspraak te maken zodat de stylisten de tijd voor u kunnen nemen. 

Schoonheidssalon Capelle aan den Ijssel